Skip to content

Badkamer accessoires Den Bosch

Wanneer u op zoek bent naar de beste kwaliteit aan badkamer accessoires Den Bosch dan bent u bij First Choice product aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende producten en accessoires die onmisbaar zijn voor in uw badkamer. U kunt bijvoorbeeld denken aan hoge kwaliteit douchekoppen die niet alleen functioneel zijn en er mooi uitzien, maar ook nog eens waterbesparend zijn. U kunt kiezen uit verschillende materialen en soorten douchekoppen waarbij het comfort van het douchen altijd op de eerste plaats komt, maar waarbij u ook kunt kiezen voor hele duurzame oplossingen. 

Douchekoppen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige douchekop dan kunt u altijd terecht bij First Choice Products. In het ruime assortiment vindt u verschillende douchekoppen, waarbij er zeker één tussen zal zitten die naar uw wens is. Zo kunt u kiezen uit handdouches, ionische en normale douchekoppen, maar ook een regendouche is een optie die wij u kunnen bieden. Deze douchekoppen kunt u heel eenvoudig zelf monteren en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en u kunt de druk van de straal (hoge druk/lage druk) aanpassen aan uw wens. Zo kunt u altijd een keuze maken die bij u en uw inrichting van de badkamer past. Denk bij uw aankoop ook aan de doorsnedes die er beschikbaar zijn. De ervaring leert dat een grotere douchekop voor veel mensen een fijnere ervaring geeft.

Badkamer accessoires Den Bosch

Waterbesparing

Gemiddeld gebruikt u als consument dagelijks ongeveer 107 liter water per persoon. Dat is niet alleen een behoorlijk grote hoeveelheid, maar is ook zeker niet duurzaam. Water is namelijk één van de meest duurzame grondstoffen op deze wereld. In deze tijden is het bewust omgaan met het milieu heel belangrijk en daarom zijn er ook veel keuzes in waterbesparende oplossingen, zoals bij de douchekoppen die wij aanbieden. Met de waterbesparende douchekoppen gebruikt u tot wel 60% minder water tijdens het douchen zonder hiervoor aan comfort te moeten inleveren. Juist met een lager waterverbruik heeft u ook minder energie nodig om het water dat u verbruikt te verwarmen, waardoor u dus eigenlijk een dubbele slag slaat. Zowel in uw portemonnee als in het meedoen aan een duurzame wereld.

Bij First Choice Products bent u ook aan het goede adres voor babyartikelen Den Bosch en woondecoratie Den Bosch!

We helpen u bij first choice producten